PKAHT

Pohjois-Karjalan ampumahiihdon tuki ry:n logo.

Pohjois-Karjalan ampumahiihdon tuki ry (PKAHT) on ampumahiihdon valmennuksen tehostamiseksi vuonna 2021 perustettu yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on taloudellisesti mahdollistaa huippu-urheilun vaatima valmennustoiminta päivittäisvalmennuksen osalta Kontiolahdessa ja Pohjois-Karjalassa. 

Yhdistyksen tuella on saatu palkattua meritoitunut ja pitkän linjan ampumahiihtovalmentaja Anatoly Khovantcev. Hänet tunnetaan myös entisenä Suomen maajoukkueen sekä Kontiolahden Urheilijoiden päävalmentajana. 

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii ampumahiihtovaikuttaja, liikuntaneuvos Esa Haapala ja varapuheenjohtajana Pekka Nuutinen. Hallituksen jäseninä ovat Sanna Hämäläinen, Terhi Kettunen, Veikko Kosunen, Marko Karvinen, Timo Seppälä, Risto Poutiainen sekä Ahti Toivanen. 

PKAHT:n tukemaan valmennusryhmään kuuluvat tällä hetkellä seuraavat urheilijat:

Ryhmää voidaan täydentää myöhemmin.

Yhdistyksen tarkempi esittely

Voit tutustua yhdistyksen toimintaan tarkemmin alla olevien alasivujen kautta.

Voit liittyä yhdistyksen henkilöjäseneksi täyttämällä jäsentietolomakkeen. Lomake löytyy Liity henkilöjäseneksi -sivulta. 

Jos haluat liittyä yhdistyksen kannattajajäseneksi tai haluat tehdä yhteistyösopimuksen yhdistyksen kanssa, niin tutustu Ladattavat tiedostot -sivuun. Tälle sivulle olemme koonneet pidempiä esitteitä yhdistyksen toiminnasta sekä valmiin sopimuspohjan. 

Olemme myös koostaneet lyhyen esittelyn yhdistyksen hallituksesta.

Voit seurata Pohjois-Karjalan ampumahiihdon tuki ry:n toimintaa myös yhdistyksen Instagram-tilin kautta.