Urheilijoiden kuulumisia elokuussa 2021.

6.8.2021

Hei tukijat!

Mahtava saada teidät osaksi tiimimme taustajoukkoa ja tukemaan harjoittelumme tehostamista kohti Olympiatalvea! Olemme todella kiitolllisia, että autatte meitä!

Kesäkuun alusta asti olemme tehneet töitä tukirahoilla palkaamamme valmentajan Anatolii Khovantsevin kanssa ja ensimmäisiä merkkejä kehittymisestä on jo nähtävissä. Tiimillä on ollut koko kesän hyvä henki päällä ja tekemisen taso on noussut selvästi ryhmäharjoittelun, ohjauksen ja uusien harjoitteiden myötä. Voimmekin jatkaa hyvillä mielin kohti syksyä ja jatkaa kovaa harjoittelua.

Treenimme pyörivät Kontiolahden stadionilla päivittäin ja tällä viikolla onkin ollut kovaa vilskettä penkalla kun Kontiolahden urheilijoiden juniorileiri on myös käynnissä. Omien treenien ohessa he ovat voineet katsoa vähän meistäkin mallia, ja kiva nähdä heidänkin onnistumisiaan ja siitä seuraavia leveitä hymyjä.

Stadionin suunnilla liikkuessa kannattaa tulla moikkaamaan ja seuraamaan treenimme kulkua. Katsojien paine on ainut mikä treeneissä tahtoo vielä jäädä puuttumaan;D

Aurinkoista alkavaa syksyä!

Tero, Heikki, Aapo ja Otto-Eemil

Ampumahiihto, kesäharjoittelu, palautteenanto.
Palautteenanto harjoituksen jälkeen.